Gratis manual

Om kennis te maken met De DividendClub hebben we een handige manual gemaakt waarin beschreven staat wat De DividendClub inhoudt, hoe we werken en wat onze beleggingsstrategieën zijn.

Onze expertise brengt je verder dan zelf de wereld af te struinen op zoek naar de parels onder de dividendaandelen. Deze handleiding zal je helpen onze strategie beter te kunnen begrijpen. Dat betekent dat je een beter gefundeerde  beslissingen kunt nemen als het gaat om het beheren van je eigen vermogen. Een alternatief is om het onder te brengen bij een vermogensbeheerder. Dan heb je er totaal geen omkijken naar. Met onze hulp houd je zelf de regie.

De handleiding richt zich op de driedeling van onze portfolio. We leggen uit waarom we voor deze verdeling hebben gekozen, we behandelen een aantal begrippen die bij de afzonderlijke porfolio’s horen en hoe we tot een definitieve selectie komen. Deze handleiding helpt je bij het nemen van de beleggings-beslissingen die het beste aansluiten bij je profiel. En misschien nog het belangrijkste: Het zal je ook zeker inspireren!

Klik hier om de handleiding te downloaden

Terug naar de bovenkant van de website